Her kan du stille spørgsmål

- Og jeg vil forsøge at svare så godt jeg kan

 

Mit liv har været fuld af undertrykkelse, magtmisbrug, voldtægt og udfordrende ægteskaber. Jeg har i årevis kæmpede for mine forælderes kærlighed og jeg har i årevis kæmpede for retfærdighed og frihed. Jeg har flygtede flere gange og til sidst, måtte jeg flygte til Danmark. Min start i Danmark var hård. Jeg kæmpede med, at blive accepteret af det danske og afghanske samfund. Jeg kom som enlig mor, hvilket ikke var populært. Jeg blev og er gift med en dansk mand og måtte i lang tid se ham i smug. Jeg oplevede mine børns hårde skolegang og deres kampe for retfærdighed og accept. Jeg så mine børn flytte væk og jeg har set dem få deres eget liv. Jeg har stadig min lille dreng og jeg knurrer ham stadig ind til mig. Han ligner sin far men kæmper som jeg. Det er dejligt at se ham vokse op i et samfund, hvor tryghed og anerkendelse er den største bevægelse omkring ham.

 

 

Jeg har oplevet min families kamp i Afghanistan, Pakistan, Iran og andre steder i verden. Jeg har set dem leve i fattigdom og jeg har set dem leve i middelklasser. Jeg har set dem flygte og jeg har set dem kæmpe. Jeg har hørt dem grine og jeg har hørt dem græde.

 

 

Jeg har igennem mit liv oplevet mange ting, det har været hårdt og det er hårdt. Jeg ved hvordan det er at være alene og jeg ved hvordan det er, at leve i blandt forskellige kulturer. Jeg ved hvordan det er, når man ikke kan finde nogen, som der forstår en. Jeg ved hvordan det er, at stå med rækker af spørgsmål og derfor vil jeg gerne lytte og snakke med andre, som der står i sammen situation, som jeg gjorde en gang. Jeg er ikke rådgiver og jeg vil ikke altid, kunne komme med et direkte svar men jeg vil altid kunne lytte.